Etkö tiedä mistä aloittaa omien verkkosivujesi kanssa? Älä huoli, meillä on vastaukset yleisimpiin kysymyksiin! Täältä löydät tietoa paketeistamme, räätälöinnistä ja ylläpidosta. Aloita seikkailusi verkkosivujen parissa alla olevista UKK-kysymyksistä. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä niin autan mielelläni.

Vieritä etusivua alaspäin ja valitse haluamasi paketti. Klikkaa ”Tilaa” ja siirryt täyttämään lomaketta. Lomakkeen täyttö ja lähettäminen eivät vielä sido sinua mihinkään ennen kuin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen.

Valmistumisaika vaihtelee valitun paketin ja lisäominaisuuksien mukaan. Yleensä peruspaketti tai sivuston kopiointi toisesta palvelusta voidaan saada valmiiksi 1–5 arkipäivässä, mikäli tilauspalvelumme ei ole ruuhkautunut. Tämä aikakehys käynnistyy siitä hetkestä, kun asiakas toimittaa tarvittavat materiaalit, kuten haluamansa logon, tekstit ja kuvat sivuille.
Tarvittaessa voimme myös tehdä teksti-logon, käyttää kuvapankin kuvia ja luoda käyttökelpoiset tekstit sivuille, mikäli annat meille vain ne tekstipätkät, jotka haluat sisällyttää verkkosivuihisi. Muista mainita tilauslomakkeessa, mikäli et aio toimittaa kaikkia edellä mainittuja tietoja, vaan haluat meidän auttavan sinua sivustosi kanssa.

Basic-paketti on tarkoitettu perinteisille kotisivuille, kun taas Basic-paketti verkkokaupalla sisältää kaikki basic-paketin sivut sekä kaiken tarvittavan pienen verkkokaupan käynnistämiseen ja ylläpitämiseen.

Jos tilaat verkkokaupan (laitamme paketin hintaan 30 tuotetta kauppaasi) ja sinulla ei ole vielä 30 tuotetta lisättäväksi myyntiin, lupaamme sisällyttää ne samaan tilaushintaan 30 päivää verkkokauppasi julkaisemisen jälkeen.

Ei ole! Hinnat ovat kiinteitä ilman yllättäviä lisämaksuja ja veroja. Lue tarkemmat tiedot kustannuksista ja lisäominaisuuksista sivuilta.

Valitse haluamasi paketti ja lisää siihen kaksi lisäominaisuutta listalta, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi.

Kyllä voit! Jos tarpeesi muuttuvat, voit ottaa meihin yhteyttä ja kysyä tarjousta päivittääksesi sivuasi tai lisätäksesi uusia lisäominaisuuksia.

Voit joko hoitaa sivustosi ylläpidon itse tai valita meidän ylläpitopalvelumme, vuosi- tai kuukausimaksulla. Ylläpidon minimijakso on kuitenkin 12 kuukautta.

Ylläpitopalvelumme sisältää useita etuja, kuten domain-osoitteen vuosimaksun, sivuston päivitykset, tietoturvatarkistukset ja säännölliset varmuuskopiot. Ja mikä tärkeintä, et tarvitse teknistä osaamista tai käyttää omaa aikaasi.

Voit valita kertamaksun tai kuukausimaksun haluamallesi paketille. Tarkemmat maksutiedot löytyvät tilausvaiheessa. Kun sivusto on valmistunut ja asiakas on sen hyväksynyt, lähetämme laskun.

Kyllä, kaikki sivupaketit on optimoitu hakukoneille varmistaen näkyvyyden verkossa. Tarjoamme kustannustehokasta ratkaisua emmekä syvenny monimutkaisiin avainsana-analyyseihin, vaan suoritamme yleisimmät ja ripeät SEO-asetukset edullisella hinnalla.

Käy ”Ota yhteyttä” -sivulla ja täytä lomake tai lähetä meille sähköpostia tilaukset@kaniva.fi. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.